2020-09-20
见到近排出左个Steak and lobster set $688 都几多野食几抵咁 如果正价真系唔舍得唔食 讲下$688有咩先 餐包 大过块面嘅洋葱包 一上枱热辣辣出晒烟好香呀 会忍唔住食多几旧 不过最后都系食唔晒打包拎走龙虾汤比想像中细碗 不过真系有好浓嘅龙虾味 仲有大大嚿龙虾肉系入面个main拣左6oz filet mignon配 lobster tail 或者可以拣配 蟹饼/烟肉带子Side dish: truffle fries 薯条上面仲有啲芝士粉每一条都有松露味好香 估唔到佢咁大筒又系食唔晒呀 甜品拣左心太软 好浓嘅朱古力味不过太甜啦食少少都饱啦2个女仔嚟食可以叫一个餐share再叫多个sidedish 我地仲叫左菠菜蘑菇 不过呢个就好失望啦味道好清淡 另外有个芝士烟肉焗通粉 好多芝士好正呀 但食少少就好快饱想要靓景要提早book位呀 同埋呢度好多人庆祝 餐厅会帮你影张相然后print番出嚟比你 生日仲会送多个梳乎厘 嚟呢度庆祝都几好wo
甜品拣左心太软 好浓嘅朱古力味不过太甜啦食少少都饱啦
2个女仔嚟食可以叫一个餐share再叫多个sidedish