2016-02-18 2703 浏览
除夕想有个地方坐低倒数, 又可以轻松食反餐,吾想等位,吾想同人逼,就去左朗豪坊呢间天幕餐厅, 吾洗预约,去到即有位, 餐厅之前黎饮过野,今次第一次食饭,但见佢餐牌都无加价, 值得一赞, 小食款太多啦, 所以最终简左小食并盘,为起40 蚊个小食, 但份量ok,嫁, 炸鱿鱼弹牙浆吾厚,送酒一流,墨西哥薄饼夹羊肉好特别啊, 平时只系食开牛肉夹薄饼, 平时吾食羊的都一定要试试,因为无乜羊苏味,所以比较易入口,因为我地得两个人, 原本想再叫两个主菜, 但店员温馨提示, 我地个猪扒pizza 好大, 怕我地再叫食吾晒,所以我地都睇下猪扒份量先, 结果真系好在无叫, 面敢大的猪扒做pizza 底,猪扒吾算好厚身,但肉有d干,加埋面包糠就真系dry 左d,要点下沙律酱食先ok,敢大份的pizza仲要有d火腿磨茹,份量真系多到我地抱住个肚走, 为一可惜系佢收12:15, 但请问敢点倒数啦,数完都无得话坐低饮下野,果然不论价钱同收工时间都无因为节日而调整,无奈
猪扒pizza
猪扒pizza