2015-03-22 2085 浏览
marketing呀sir话香港嘅主题café通常都生存得唔耐,咁Charlie Brown Café应该做得几好,所以先一直喺度,而我真系几钟意去呢间café! 呢间café我已经去过3次啦,3次都几开心。cafe嘅环境好好,用Charlie Brown呢个卡通人物而唔系Snoopy,可能用一个人,大家更可以identify with。由招牌、楼下、楼梯,到2楼嘅餐厅,装修好贴主题,周围都系Snoopy漫画嘅角色,而且张张枱都有一个,杯碟都有,连厕所都有。第1次去系喺Openrice见到之后同两个friends特登去试,食咗sandwich同饮冻朱古力,味道都好好。第2次去就同个friend饮野。第3次去就同个friend食甜品。块cake有Snoopy喺上面ga,而且系食得ga,好得意好唔舍得食呀! 芒果味嘅cake真系好好食呀 我最钟意呢间cafe嘅一点,就系可以倾好耐好耐计,真系好舒服。同埋有wifi ga,不过要password overall真系好钟意呢间cafe
overall真系好钟意呢间cafe
2015-03-11