2018-11-01
咁岩要黎杏花村工作,否则都好少会踏足呢个地方。由于唔熟路既关系,都系决定系杏花新城解决我既晚餐。商场内食肆都几多,最后比呢间餐厅既装修吸引左入黎。竟然系一个餐厅见到旋转木马,又唔系系主题乐园。餐厅内仲有好多不同既公仔,睇得出店主落左好多心思去装修同布置。Menu选择都几多,最后为左容易d拣就拣左个set。美式BBQ猪排骨 猪排骨好大条,几乎同我既手臂一样。望落色水唔错, 切落发现其实肉比想象中小,但都饱既。旁边有个酱汁,不过我就唔推荐点,因为原本旧猪排骨已经好够味。 蟹籽蟹棒忌廉意大利墨汁宽条面 宽条面上面铺满蟹籽,一d都唔吝啬,捞完都仲见到粒粒既蟹籽系每条面上。面条食落都ok,但如果可以硬少少就更好。朱古力慕丝套餐仲父送左个甜品,好似每日都唔同,今日系朱古力慕丝,味道还可,略嫌少少硬。总括而言,呢度好适合有小朋友既家庭或者朋友黎,环境不错,食物都ok既。
Menu选择都几多,最后为左容易d拣就拣左个set。
美式BBQ猪排骨
蟹籽蟹棒忌廉意大利墨汁宽条面