2018-08-15
食完伦哥决定要写篇食评, 唔赞对唔住自己 👍🏻是夜做紧$288+10%, 首先有前菜..有别于其他火锅店, 首先竟然由鸡煲开始, 鸡质嫩滑好好食呀, 成个煲好香, 而且系任Fill的 ❤由于今次三人行, 成餐饭份量都系三人为主.. 依d都系送架, 圣子新鲜, 汤足料, 劲钟意个黑糖凉粉呀!!食完依d已经半饱, 再转火锅, 系水果汤底非常有创意 .. 大部分火锅配料都可以免费追加 (除了牛肉和某D海鲜), 所有配菜我都比高分 , 海鲜盘都算新鲜.. 美中不足系个海鲜盘只能随意由厨房拣珊瑚邦or象拔邦.. 我朋友想食象拔唯有下次碰运气了, 值得一提乌冬系独立包装嘅赞岐, 食到尾竟然仲有甜品,咁多野食吓亲我地, 味道印象中很不错, 成餐饭不停喂饱三个女人,超抵食😝 温馨提示: 生日蛋糕免切饼费 , 又一加分位 ♥
温馨提示: 生日蛋糕免切饼费 , 又一加分位 ♥