2020-08-07 418 浏览
服务:1 / 5食物:2 / 5速度:0 / 5直接讲结果啦!以一个屋邨地铺既水准我唔会要求太多 我点既系流心芝腿鸡炸鸡扒入面酿左芝士火腿 ,睇相我见d芝士咁黄,以为落车打芝士咁重本,结果当然唔系啦,芝士既份量似你食m记鱼柳包露出黎果个四个角仔,所以廿八蚊食呢块扒我系有d后悔。炸一块扒冇多冇少用左30分钟,咁系因为比错左第个客,如果系好食既等几耐我都冇所谓,结果上面讲左。系比错人之后冇致歉,冇问我等唔等,冇问我需唔需要退钱或者转其他快d既食物。简单d黎讲就系扮傻仔,32度天气要个客企你门口等半个钟,呢个系我比负评既主因。其次仲有我睇住炸炉姐姐徒手渣落d饺子拎去炸,系一个咁开放既厨房比d客望住都仲咁冇卫生意识,而家武肺横行,真系见到都唔敢食。1分服务系作为街坊比面,不过负评就一定架喇。
服务:1 / 5
食物:2 / 5