2014-07-11
2099 浏览
父亲节个日我同呀妹谂住请成家人食返餐自助餐,点知唔嗲唔吊之下,好多酒店buffet都full哂… 无意中发现珀丽有个lunch buffet, 一于胆粗粗试下啦!Lee个lunch buffet系半自助形式,有一set主菜,再加一d自助既野食,本身以为实冇乜选择,但估唔到都几多野食,仲几好质素添!!主菜有几个选择比你拣,我就拣左鱼柳,虽然份量唔大,但味道几好,香脆得黎又唔油腻!而且个汁配搭得好好!食完仲未够喉,好彩仲有d自助野食!自助既lunch buffet有饭、𩠌、甜品、寿司、刺身、沙律、汤等等,都几多选择ga!d三文鱼刺身劲肥美,又鲜甜!!d海螺同虾都好鲜味,一d都唔腥!!令我意外既系竟然有芝麻糊,哈哈,大大一盘任食,第一次系buffet见到有芝麻糊,都几正ga!!野饮选择就唔算好多,正正常常既橙汁、苹果汁、咖啡、荼个d都有!题外话,去厕所时见到个窗系落地玻璃,景观虽然系楼景,但都几开扬ga,环境干净舒服! 总括而言,Lee餐lunch buffet绝对值回票价啦!!
Lee个lunch buffet系半自助形式,有一set主菜,再加一d自助既野食,本身以为实冇乜选择,但估唔到都几多野食,仲几好质素添!! 主菜有几个选择比你拣,我就拣左鱼柳,虽然份量唔大,但味道几好,香脆得黎又唔油腻!而且个汁配搭得好好!食完仲未够喉,好彩仲有d自助野食! 自助既lunch buffet有饭、𩠌、 甜品、寿司、刺身、沙律、汤等等,都几多选择ga!d三文鱼刺身劲肥美,又鲜甜!!d海螺同虾都好鲜味,一d都唔腥!! 令我意外既系竟然有芝麻糊,哈哈,大大一盘任食,第一次系buffet见到有芝麻糊,都几正ga!! 野饮选择就唔算好多,正正常常既橙汁、苹果汁、咖啡、荼个d都有! 题外话,去厕所时见到个窗系落地玻璃,景观虽然系楼景,但都几开扬ga,环境干净舒服! 总括而言,Lee餐lunch buffet绝对值回票价啦!!