2024-06-26 397 浏览
上几个月同老婆👯‍♀️去食一间西餐厅做晚餐,十分之好食不过而家先有时间出呢一个post,依家间就系Kay Restaurant。我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐饮体验。鲜果杂菜沙律沙律份量十足,佢个沙律汁非常之好味开胃,而且啲蔬菜10分新鲜。每日精选餐汤配蒜蓉包今晚系南瓜汤,超级极度好饮,南瓜味极度浓郁,绝对系会饮晒嘅,蒜蓉包相当之夹。蜜糖芥末酱烧猪仔髀配墨鱼汁意大利饭好食到癫,应该系暂时食过最好食嘅猪仔髀,意大利饭嘅味搞得好好,唔会有腻嘅感觉,饭嘅质地唔会太软,亦唔会太硬,另外可加配芝士粉,会别有另一番风味。呢一味𩠌10分推介。红酒炖牛颊肉配牛肝菌汁意大利饭牛颊肉煮得好腍,入口即溶,而且呢个意大利饭嘅味系同之前嘅墨鱼汁意大利饭嘅味系完全唔一样,系两种唔同嘅风味,煮得相当好食。玄玉玫瑰花茶花茶花香10分浓郁,好明显系有细心拣过嘅茶叶,饮落口相当之舒服。巨峰提子梳打估唔到咁好饮,绝对唔同其他舖头嘅出品,因为佢嘅提子味10分出众,好明显提子果肉十分之新鲜,食材质素高。上餐速度:10分迅速。店员态度:友善良好店内环境:有情调有装修付款方法:现金人均消费:大约$200下次希望试吓宝云苏式烤焗蛋
我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐饮体验。

鲜果杂菜沙律

每日精选餐汤配蒜蓉包

蜜糖芥末酱烧猪仔髀
配墨鱼汁意大利饭

红酒炖牛颊肉
配牛肝菌汁意大利饭

玄玉玫瑰花茶

巨峰提子梳打

上餐速度:10分迅速。
店员态度:友善良好
店内环境:有情调有装修