餐厅: Bugis@叻沙・海南雞飯
资讯:

2018-12-12 695 浏览
是日又出去食lunch~ Happy Friday梗系要食好啲啦!我点半先放饭,去到差唔多两点咁滞,个场依然好爆!要等一阵位。个个同事都叫海南鸡饭,咁我又叫个试下,睇下系咪真系咁好食啦!佢成个set present得好靓!个汤估唔到佢咁好饮,好清甜,唔同一般嘅例汤。海南鸡饭最重要梗系鸡啦!啲鸡好嫩滑,就算系鸡胸位都唔鞋,而个鸡皮都好薄,有中间个层薄薄嘅骨胶原🤤海南鸡饭另一重点就系个油饭喇!佢煮得粒粒分明,仲好香鸡油味,真系不得鸟!整体成个饭都好正,都只系五十几蚊,系D2 Place入面算系一间几抵食嘅餐厅。唯一唔好嘅系坐位方面,系有少少逼嘅,但系都可以接受,无奈真系太多人食。我觉得呢间餐厅的确可以一试,下次一定再嚟!

海南鸡饭

我觉得呢间餐厅的确可以一试,下次一定再嚟!
2018-12-07
海南鸡饭