2021-02-10
有睇story就知小编同一个星期食咗两次,仲要山长水远都要去,原因就系小编友人中咗毒🥲其实好想试埋佢地嘅煲仔饭,可惜依家冇咗晚市,啲时间又就唔啱,唯有迟啲先食☹️值得一提嘅系餐厅啲姨姨服务态度极好,同你去茶餐厅一般见到嘅”澳牛式”服务争好远🥰.🫕沙嗲煲仔面食咗两次,两次嘅感想分别好大😂个汤底有几浓,到到都有讲架喇,小编就讲下其他方面啦😙啲配料全部小编都试过晒,排序如下: 1️⃣猪扒2️⃣鸡扒3️⃣牛肉,你可能会觉得食沙嗲唔食牛肉点得啊,但餐厅啲牛肉真系唔好食,落得太多松肉粉,口感变得好奇怪🥲相反,猪扒同鸡扒就唔错,同沙嗲都几夹,份量亦唔少🥳另外就系个面底,个人觉得粉丝比公仔面好,唔会越食越淋同越食越济🤭公仔面嘅话,小编食咗一半已经开始唔想食,但粉丝就相反,食晒都觉得唔太够饱😂所以小编话两次食嘅感想争好远系因为配料同面底都唔同,好视乎个人需要同喜好,难怪啲食评咁参差🙃.🫕西多士听讲呢度啲西多士都唔错,的确系几好食,不过又唔会话有咩特色😂想食咪叫埋,过下口瘾咁啰😜.🫕炸鸡翼鸡翼叫咗两只味,不过小编唔太记得系咩味(原因系鸡翼嘅味道同餐牌上写嘅味道有啲出入🥲)鸡翼就真系几贵下,成$10一只,个人觉得唔太值得
🫕沙嗲煲仔面
🫕西多士
🫕炸鸡翼
鸡翼叫咗两只味,不过小编唔太记得系咩味(原因系鸡翼嘅味道同餐牌上写嘅味道有啲出入🥲)鸡翼就真系几贵下,成$10一只,个人觉得唔太值得🤨
🍽味道: 3.2/5
🏙环境: 2/5