身为好喜欢食拉面既我,对拉面都相当之有研究😋我认为一碗拉面最重要系汤底、面条、味道,配料只系其次既嘢嚟!推介❗【招牌】极浓鸡白汤拉面($138)🍜个汤底真系满满既鸡味~食到连汤都饮晒!汤底用原只鸡烹煮8小时以上的浓厚鸡白汤🐔,其精华就是天然的骨胶原,对健康及美颜非常好,系女士天然护肤补品呀!炸牛蒡够晒香脆可口,日本萨摩赤鸡胸肉质柔软嫩滑,火炙黑豚肉叉烧肉质松化、入口即溶!🤟🏻我钟意食蟹肉,另外点咗北海道-花咲蟹汤拉面($138)🍜采用由北海道直送到港嘅花咲蟹熬制汤底,配上鲜味十足嘅蟹肉🦀,蟹肉份量都算足,蟹味清香而浓郁!越食越想食,溏心蛋好嫩滑,豚肉好淋好嫩滑,钟意食蟹嘅朋友唔好错过👍🏻饮品点咗儿时饮品波子汽水($24),儿时既记忆及味道即刻返晒嚟😂另外值得一提既系装修都相当之漂亮,挂满日式灯笼,仲有挂满心意牌既祝福墙,地方宽躺又坐得舒适!店员服务态度都好勤快友善,会主动帮我地加茶水,值得称赞💕

推介❗【招牌】极浓鸡白汤拉面($138)🍜

我钟意食蟹肉,另外点咗北海道-花咲蟹汤拉面($138)🍜

店员服务态度都好勤快友善,会主动帮我地加茶水,值得称赞💕
  • 极浓鸡白汤拉面