#chuchuinshatin—𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆 ☁️🍦strawberry x maltesers magic yogurt—前排好多bloggers介绍阿波罗既乳酪雪糕🍦小学屋邨大🍬见证无乜生意既阿波罗一直屹立不倒唔通呢款雪糕真系咁好味🤭🤭—行开禾𪨶 见到呢间阿波罗有卖雪糕😍当饭后甜品试试🫶🏻🫶🏻🤭见网上最多人推荐maltesers沟berries🤍♡首先不得不赞叹姐姐纯熟既手势🫶🏻🫶🏻〰️雪糕螺旋扭纹好靓🤤✨✨♡味道就觉得无其他食评讲到咁惊为天人🤣可能我偏爱奶味重既雪糕🤔觉得呢款雪糕冰感好重🤔🤔首先🍓味系靠frozen berry即制呢点有好有坏〰️〰️好处系佢用真🍓〰️感觉无乜多余既添味剂但同时带来缺点🟰缺乏原先🍓应有既甜味同质感(因为急冻左沟埋啲麦提莎碎食落口好crunchy😐覆盖左雪糕应有既奶滑质感🫣所以成个感觉似咬雪糕多过食雪糕😣—当然呢个系我个人食完既感觉啦😆🤭都真系好多朋友话好好食🤔相信其他人试唔同既味道唔同既配搭会有唔同既感觉😽🌸🌸—💰hkd $38 (任选两款味道🥨)📍 Appolo Shop 231, 2/F, Wo Che Plaza, 3 Tak Hau
#chuchuinshatin

所以成个感觉似咬雪糕多过食雪糕😣

当然呢个系我个人食完既感觉啦😆🤭
都真系好多朋友话好好食🤔
相信其他人试唔同既味道唔同既配搭会有唔同既感觉😽🌸🌸

💰hkd $38 (任选两款味道🥨)
📍 Appolo
Shop 231, 2/F, Wo Che Plaza, 3 Tak Hau Street, Sha Tin
🌈🥨welcome to follow my foodie ig @eating.chuchu