2021-06-16 523 浏览
同朋友一齐去牛头角买嘢,沿途见到一间日本餐厅门面都几别致于是决定试下。餐厅好企理,每一个位置都可以见到厨师制作食物的过程。店员服务周到有礼。睇下餐牌好多选择,样样都好吸引,样样都想试吓,于是我们嗌咗两个拼盘。两个拼盘有齐我想食嘅寿司,见到就开心。每一件寿司都是现场制作。寿司拼盘 HK$188包括:三文鱼、三文鱼子、拖罗、海胆、甜虾、池鱼、鲷鱼、油甘鱼、帆立贝拖落好肥美,入口即化。三文鱼子一咬落去,直情系爆汁。我最钟意食虾,甜虾比出边嘅大只,食落鲜甜有口感。特上寿司拼盘HK$258包括:拖罗、牡丹虾、赤贝、银雪鱼、深海池鱼、海胆、白身鱼、鲭鱼、金日鲷、三文鱼子。特别要赞嘅系海胆,好新鲜好甜。每一件鱼都切得好厚身,食落肥美鲜甜。饭粒粒分明,软硬适中,为每件寿司加分不少。系呢区可以有咁嘅质素嘅餐厅都好惊喜。
寿司拼盘 HK$188

特上寿司拼盘HK$258

系呢区可以有咁嘅质素嘅餐厅都好惊喜。

2021-06-14
  • 寿司拼盘