2022-03-15
想甜尝甜 (西环)📍:西环坚尼地城士美菲路15号地下🚗:坚尼地城地铁B出口 步行3分钟📞:+852 5916-0698💲:~HKD50/head for dessert Food quality✔️:经典黑朱古力心太软👌🏼:椰芋总结:😋一间喺西环同大角咀都两间分店嘅黄店 售卖各款各样嘅甜品🍮 而且好多deco 😋心太软有好多花款 华田 灯味 开心果 玄米茶 都朋友最尾都拣咗最classic 朱古力心太软 非常至有诚意 即叫即整 拎过嚟𠮶阵会传嚟好大阵朱古力味 极吸引 而且食落都冇失望 值得一试 😋员工都系后生妹妹 帮衬多数都系大学生 去帮衬令自己年老嘅心态被班后生同化咗啲啲咁多🤔️椰芋都几好食 话哂系招牌 而且叫完好快上 尴尬位系我都差唔多食完朋友𠮶心太软先嚟 但对比下后者惊喜好多 但佢胜咗材料丰富 有芋圆 小丸子 桃胶 红豆 椰果 不过如果佢椰汁🥥味再重啲就更perfect😨舖面好细 而睇得出老板想做多几枱生意 所以位置安排得好窄 坐得几唔舒服下😨强烈要求佢换过只匙 佢𠮶木匙厚到一个点完全唔利 我谂连入口即化啲海绵蛋糕都切唔开 何况系比较硬身嘅心太软 成餐睇住我朋友同只匙角力见到都觉得辛
📍:西环坚尼地城士美菲路15号地下
🚗:坚尼地城地铁B出口 步行3分钟
📞:+852 5916-0698
💲:~HKD50/head for dessert
Food quality
✔️:经典黑朱古力心太软
👌🏼:椰芋
总结:
😨强烈要求佢换过只匙 佢𠮶木匙厚到一个点完全唔利 我谂连入口即化啲海绵蛋糕都切唔开 何况系比较硬身嘅心太软 成餐睇住我朋友同只匙角力见到都觉得辛苦