2019-09-04 84 浏览
上网睇好多人介绍呢间鸡煲,开系旺角地段,但价钱合宜同质素唔错,我同女朋友跟住介绍就黎试一下~以鸡煲放题黎讲,248/位其实都唔错,仲要有鸡煲+火锅咁食,不过今次我反而冇叫鸡煲,有个卜卜蚬煲几吸引,就叫左试下,咁我同女朋友食,就冇得食咁辣,所以叫左少少辣试下~一上菜时,好香~~味道非常浓郁,加上小辣既香味,令人垂涎三尺🤤佢几特别在用鸡煲既秘制酱汁黎炮制,所以同平时出边食过既好唔同,感觉有d似豉椒炒蚬食完个煲之后,佢可以拣唔同既火锅汤底黎打边炉,而我就特别d,用本身个个蚬煲加汤去打,都几滋味!之后佢任食既食材,有成60几种,选择真系几多!咁我地都叫左唔少黎试下!唔少得叫个竹蔗茅根黎饮,清热解毒,打边炉必叫肥牛血色几靓,肉色均匀,几好食海鲜款式都几多,味道都不错任食既食材大部分都几新鲜,款式多而可以系咁叫,以呢个价钱黎讲,其实性价比几高,如果大家去开mk,的确可以试一下,实食饱你

唔少得叫个竹蔗茅根黎饮,清热解毒,打边炉必叫

肥牛血色几靓,肉色均匀,几好食
海鲜款式都几多,味道都不错

2019-08-04