2008-07-16 4 浏览
今次一行三人 三个女仔去左大埔呢间Pizza店到食dinner其实都无话特定想去边间食 见到间铺个装修都几舒适 咪入去试下啰入到去D staff 都几有礼丫 即刻带到卡位 我去果日 人唔系好多而Meuns设计亦都不俗 几吸引到我唔知拣咩好问个Staff有咩好推介 佢好尽心咁介绍比我地真系比十个good 既服务态度我同我d朋友叫左深海龙王Ribs同埋 黑椒鸡翼另外三杯特饮_紫色派对_攸长假期_同埋一杯夏日XX(真系唔记得左个名-_-)我觉得值得一赚系佢出餐既速度真系几快起码我呢D性急既人唔驶点等D餐出到黎都热辣辣黑椒鸡翼 OK la 不过不失 对于果个深海龙王既龙虾Pizza 我觉得真系好值得一试首先佢既卖相已经另我觉得好满意 好似成只龙虾搬左黎我面前而且个Pizza绝对足料 啖啖龙虾肉 加上咬落去果D芝士丝一丝一丝咁连住 我觉得真系好好食再黎就系份Ribs 真系好大份 而且好入味tim嗜肉者 一定要去试下 我地三个女仔结果都食唔晒><"特饮方面 全部都OK 好足料 但系就有D"杰da da"既质感 好似食smooth会有饱肚既感觉@0@值得一赞既系 名字方面改得几有心思
其实都无话特定想去边间食

黑椒鸡翼 OK la 不过不失
对于果个深海龙王既龙虾Pizza 我觉得真系好值得一试
首先佢既卖相已经另我觉得好满意 好似成只龙虾搬左黎我面前
再黎就系份Ribs 真系好大份 而且好入味tim
嗜肉者 一定要去试下 我地三个女仔结果都食唔晒><"
值得一赞既系 名字方面改得几有心思

呢日我地三个食到好饱 埋单都系四百五左右
我觉得呢间比我食Pizza Huts抵tim 起码佢有好多新款既Pizza比我拣
可惜大埔对我黎讲有D远
有机会一定会入去再试