2023-09-25
今日同朋友系土瓜湾行街,一心Book左去食出晒名既漫花灯火OMG。设计风格够晒打卡,环境舒适 坐位濶落 感觉好舒服 好啱同朋友倾计。食物方面以西式为主,选择上都算丰富,容易拣到岩食既野😋✨椰菜花西兰花薯仔沙律配自家制咸蛋黄酱个人认为呢个皮做得几出色,入面有薯仔沙律、椰菜花、西兰花等等,吃起来滋味又高纤低脂✨自家制酥皮黑鱼籽牛油果烟三文鱼水牛芝士波波他他有著精致造型,由中间既烟三文鱼开始食起,配埋牛油果酱令到味道即刻fresh咗, 再配埋酥皮,整个清新又香!外型精致特别,已经第一时间吸引大家眼球✨西班牙伊比利亚辣肉肠白酒忌廉煮蓝青口配牛油多士绝对需要相机食先,份量好啱女仔,唔会食到好饱👍🏻✨自家制鲣鱼南瓜浓汤配特式法国奶油甜包南瓜汤味很香浓且滑,很美味,是稠状的。再配上法国奶油甜包,最钟意咁样配搭食~~
✨椰菜花西兰花薯仔沙律配自家制咸蛋黄酱
个人认为呢个皮做得几出色,入面有薯仔沙律、椰菜花、西兰花等等,吃起来滋味又高纤低脂 ✨自家制酥皮黑鱼籽牛油果烟三文鱼水牛芝士波波他他
有著精致造型,由中间既烟三文鱼开始食起,配埋牛油果酱令到味道即刻fresh咗, 再配埋酥皮,整个清新又香!外型精致特别,已经第一时间吸引大家眼球 ✨西班牙伊比利亚辣肉肠白酒忌廉煮蓝青口配牛油多士
绝对需要相机食先,份量好啱女仔,唔会食到好饱👍🏻 ✨自家制鲣鱼南瓜浓汤配特式法国奶油甜包