2012-12-16 43 浏览
听朋友介绍 话茶木甜品同埋牛肉面好食所以就决定要去试下可能系星期5 而且要同男朋友放左工先去 上到去差不多8点 好多人 一出LIFT已经见到大约有20人等紧不过既然一心想试 同埋呢个时间GE旺角 周围都要等嫁啦 好啦就拎张飞等下啦一路等 见到都有好多人系搭LIFT上到泥 但系一望到咁多人就落番去 话转食其他野应该好多人等等下走左 到我地果阵 一次过叫左6,7个NUMBER8点半左右就入去啦!有卡位叫左个 "香辣牛肉面" "炸鸡排肉燥便当" 仲有"早味三杯鸡" "沙茶牛小排"4样野另外有2杯饮品 系送既 (送$28以下)我简左"综合水果茶"男朋友果杯就系"香橙青柠茶"士多啤梨+蓝苺都好多!食得出系新鲜GE!绝对不是"霉霉烂烂" 或者"林"哂果D全部都比我食哂 男朋友既 我无试 不过佢都一滴不漏饮哂 相信不错!!牛肉面同埋便当好好食呀我地两个饿左好耐 所以无影相就食哂牛肉面果然定无令人失望!!牛肉够"林" 又好入味 仲有6块TIM 不过叫得做香辣牛肉面 可以再辣小小因为我本身吴食得辣 都觉得无乜辣味炸鸡排肉燥便当鸡排好大块 又吴系好肥 炸得几好 最怕有D餐厅炸野炸到干争争三杯鸡用鸡翼斩
听朋友介绍 话茶木甜品同埋牛肉面好食

所以就决定要去试下

可能系星期5 而且要同男朋友放左工先去

话转食其他野

8点半左右就入去啦!有卡位
叫左个 "香辣牛肉面" "炸鸡排肉燥便当"
仲有"早味三杯鸡" "沙茶牛小排"
4样野
另外有2杯饮品 系送既
(送$28以下)
我简左"综合水果茶"
男朋友果杯就系"香橙青柠茶"

全部都比我食哂
综合水果茶
男朋友既 我无试 不过佢都一滴不漏饮哂 相信不错!!
香橙青柠茶
牛肉面同埋便当好好食呀
我地两个饿左好耐 所以无影相就食哂
牛肉面果然定无令人失望!!
牛肉够"林" 又好入味 仲有6块TIM
不过叫得做香辣牛肉面 可以再辣小小
因为我本身吴食得辣 都觉得无乜辣味
炸鸡排肉燥便当

三杯鸡
用鸡翼斩半 变有骨鸡件 用得鸡翼D肉一定吴会"鞋"得去边啦
酱汁甜甜地 吴系稀到好似水 可以痴实每1 旧鸡 但食得出吴系生粉水

另外值得一赞 就系三杯鸡用热煲仔上枱 食到最尾一旧都仍然热辣辣
沙茶牛小排
沙茶味极浓!!!不过我地斋食就觉得偏咸 如果有碗白饭相信一定好正!!!!!!

下次会再去GA!!!!想试埋个TOAST!!
2012-11-30
综合水果茶