2014-07-06 939 浏览
新城市不嬲都难揾食,好彩连城广场呢到唔系太多人,都唔系太难揾位。落单方法方便快捷,好似饮茶D点心纸咁自己TICK。我地3个人叫左2个面,一个小食拼盘同半份木瓜沙律。首先到既系个小食拼盘配既2杯饮品。下面见到既系黑珍珠椰汁冰同埋咸青柠梳打。2杯野饮当中我PREFER咸青柠梳打,味道青D同埋无咁甜。下面呢个系冬荫汤米线,辣度有分BB辣中辣同大辣,今日拣既系BB辣,味道OK,唔算太辣太淡,但下次可以试中辣,配埋米线味道唔错。唯一美中不足既就系D配料要续样加钱,唔多化算。之后到既系鲜鱼汤幼薯粉配炸鱼皮,炸鱼皮系分开上既,鲜鱼汤底够鱼味,不过同冬荫汤米线真系无得比。个小食拼盘就正啦,又串烧又肉又虾又春卷,我本人最钟意既都系串烧同虾。本身佢都有D汁配既,但系D肉已经够味,唔点酱都OK。最后到既系木瓜沙律,呢个有少少失望,得个辣字,其他咩味都食唔到。

落单方法方便快捷,好似饮茶D点心纸咁自己TICK。
拼盘套餐既餐饮
冬荫公汤米线