2018-03-02 118 浏览
平日两点后,lunch set 全部九折。今日黎左两个set。分别系特色沙丹猪扒($58)、香煎香草牛油牛扒($68)。可以选择饭或者意粉。牛扒set就有一块牛,有满满的牛油同埋充满香草味。牛扒唔太厚,煮得刚刚好,都算有牛味唔同一般茶果d。而意粉都有用香料煮过,本身而有味。一啖油香牛再配一口意粉,中和油腻,食到牛扒的香。而沙丹猪扒就丰富d,有两块猪扒、太阳蛋、菠萝同少量配菜同埋汁。猪扒好味过牛扒,因为煎得好香,唔会煎到块猪好似擦子胶咁。而呢个意粉相对咸少少,同其他餐厅唔同,佢连意粉都另外煮过先上。所就净系食意粉都唔会dry.而呢个set包咖啡或者菊花蜜,我选择左菊花蜜。仲有一朵小菊花系入面,好清香。减左肉的油腻,真系一流!呢杯唔似茶包冲出黎!9折埋,真系几抵食!
平日两点后,lunch set 全部九折。

9折埋,真系几抵食!