2018-05-11
2072 浏览
早一日book定左7:30pm,但当日大家都难得早到又肚饿,大约6:45就上左去好彩时间早,餐厅都无乜人,有得直接坐但用餐时间就净系得90分钟其实已经一早谂好左食咩,个4人餐实在几抵食,又多选择沙律拣左Caesar Salad一上抬既时候,大家既反应都系觉得有啲颓食落无乜特别,好似系超市买一包包沙律𠮶啲质素芝士薯条芝士味重,食落唔会空心,但可惜唔够热嗌左杯荔枝啤酒chill一下但杯啤酒无乜荔枝味,只系一杯比较甜啤既啤酒主角炸鸡终于到依个太阳芝士炸鸡真系名不虚传,芝士份量一啲都唔少每旧炸鸡浸落去都可以被芝士淹满左用既芝士味道都唔差,大家都试左一啖面头烧焦左𠮶层芝士,大家都话正而且唔会食一两啖就腻值得一试既炸鸡另一个主角黄金咸蛋炸鸡依个有少少失望咸蛋味唔够,只有淡淡既咸蛋味唯一可取之处系即刻炸,上枱时够晒热同脆螺肉拌冷面依个味道一般般,个辣味有种说不出的奇怪最后既pizza千岛酱加芝士,依个配搭都唔会差得去边加上系即整,材料简单,但都已经够晒好味最后埋单每人二百几,但其实依个4人set份量够5-6个人食用餐时间90分钟真系会提你走,如果想食耐啲就唔建议依间啦
其实已经一早谂好左食咩,个4人餐实在几抵食,又多选择
芝士薯条芝士味重,食落唔会空心,但可惜唔够热
另一个主角黄金咸蛋炸鸡
螺肉拌冷面
依个味道一般般,个辣味有种说不出的奇怪
最后既pizza