2018-06-20 421 浏览
今次叫佐一个父亲节餐及散叫 入座时每台仲送佐一杯红酒添父亲节套餐$388🔹头盘 - 蟹肉香芒他他头盘都几大碟,好多蟹肉仲好甜,入面就仲有小小菜,蕃茄,同埋大量芒果系入面添🔹汤 - 牛肝菌忌廉汤呢个汤好好味,好重菇味,而汤又唔会太稀,每一口都有浓浓菌味添🔹主菜 - 烧美国肉眼配黑松露薯蓉及芦笋黎到主菜,叫左7成既肉眼,不会太生,小小红,排就不算太大块,但好易咬开,仲好入味。隔离仲有一个蒜头,店员话蒜头系焗过再用酒浸过,相当入味。旁边既薯蓉又系重点,呢个薯蓉食落口仲有一粒粒既薯仔系入面,仲有好香黑松露味添,芦笋唔会有好大草青味 🔹甜品 - 日式抹茶挞抹茶挞有小小似蛋糕,食落唔太甜,但抹茶味都唔系太浓,侧边既伴碟好靓,有士多啤梨,蓝莓,开心果包餐饮(柠茶/咖啡)另外散叫 🔹巴马火腿火箭菜薄饼$168薄饼上面食落有几种芝士,芝士味好浓,火箭菜埔满晒,但巴马火腿就好似好淡无乜味,小小咸味都唔太觉有,但薄饼好够热好够脆今次两个人去食,叫一个套餐再叫散叫其他share,已经好饱,另外职员态度好好,会主动问要唔要影相,坐底仲会开枝水比你地饮添,会问下我地岩唔岩食
今次叫佐一个父亲节餐及散叫 入座时每台仲送佐一杯红酒添

父亲节套餐$388

🔹头盘 - 蟹肉香芒他他

🔹汤 - 牛肝菌忌廉汤

🔹主菜 - 烧美国肉眼配黑松露薯蓉及芦笋

🔹甜品 - 日式抹茶挞

包餐饮(柠茶/咖啡)

另外散叫
🔹巴马火腿火箭菜薄饼$168