2019-03-25 147 浏览
今日放假又想同男朋友出西环呢边慢活下 见到最近新开既cafe就决定试下 cafe以浅蓝色既主题 睇落都好清新 舖面较细 座位都比较少 我地约一点到 如果搭枱就有得即刻入 但我地为左等bar枱都等左大约一粒钟🤢.. 一坐低已经两点几 好肚饿 即刻叫野食 1.blue earl grey cake $62黎呢间cafe前就系被呢个蛋糕吸引而黎 好靓!好大件 cream都好多好滑 吾会腻 好fresh有层次感 非常钟意 睇得又食得!必试2.blue earl grey latte $50蓝色蛋糕当然要配杯蓝色咖啡 奶泡打得好饮 吾起泡泡 也不错!3. Chicken paella $118系是日lunch set黎 饭量较少 鸡煮得好入味 系有少少鞋 但鸡既份量都十足!4. Smoked salmon toast好钟意toast既sour cream toast够脆 overall都好高质5. 焦糖cake因为觉得earl grey cake好好食 后期忍吾住试多件 呢款就冇earl grey咁好食 但都不错 有少少香蕉味 都系清新既口味 吾会好似出面既焦糖蛋糕咁甜左呢间cafe吾算太多打卡

1.blue earl grey cake $62

2.blue earl grey latte $50

3. Chicken paella $118

4. Smoked salmon toast

5. 焦糖cake

左呢间cafe吾算太多打卡位 但整体都好高质 食完waiters会问返你意见 好有heart 推介
  • Blue  earl  grey  cake