2019-05-17 107 浏览
👸🏼女朋友放假,特登接我收工,由于东港城有个扭蛋展,决定走入将军澳,当然五少得就系揾野食啦砂煲兄弟,个名够义气,决定试下可能岩岩撞正食饭时间,餐厅好多人,起初有个侍应安排我坐系长枱中间打横坐2个位,我梗系五制啦,明明见到有卡位都五俾我坐,我决定等位,宁愿坐好d,都好过打横坐,五知想点等左五够2分钟,有个疑似老板既安排左2人枱俾我,仲系甘同我讲五好意思,礼物加番分海南风味鸡煲饭海南鸡用煲仔饭形式,油饭好香,但无白饭甘易出饭焦,鸡都好滑,保留著海南鸡既味道*原来跟煲仔饭叫汽水半价*吾系酸菜鱼佢同其他餐厅五同、佢用既鱼系一旧旧甘上,五系一片片,有咬感;酸菜好正,份量十足邪恶金沙西多士最后叫左个甜品🍮超正,每块西多士上面舖满白朱古力同朱古力碎,加埋炼奶,好正🥰肥几磅都抵

砂煲兄弟,个名够义气,决定试下

海南风味鸡煲

*原来跟煲仔饭叫汽水半价*