2021-03-04 3803 浏览
行街经过见到有卤水汤底既车仔面有啲特别就入左去一试! 位置位于太子地铁站行5分钟左右地方尚算方便不过佢由旧舖搬咗去对面嘅新舖,本来系界限街27号搬咗去对面界限街34号。新铺装修比较大光猛,门口有温度测量计!员工比较有礼貌落单快,招呼尚算好,我哋叫左个2𩠌:猪肠同猪肚,米粉(牛腩汤底)同一碗猪什粗面 (卤水汤底)。可选多葱或多芫荽唔钟意芫荽嘅朋友亦可走芫荽,卤水汤底香浓入味,猪肚比较爽口,猪肠大件入味,萝卜煮得够淋入味无渣,两碗车仔面都好足料,食完晒碗面都仲有𩠌净而家喺香港都好少见到,不过饮品比较少只有豆浆汽水同绿茶,无茶餐厅嘅冻柠茶或冻奶茶选择,出菜时间都比较快大约5分钟左右就可以品尝到美食如果赶时间嘅你就系一个最好嘅选择,门口有车位可以暂时停泊外卖朋友不用担心抄牌问题!揸电单车嘅朋友更加可以连群结队摆喺门口入去试一试!值得一试!

2021-03-03
等候时间
5 分钟 (堂食)