2021-12-12
匠心厨房Passion and Craft Chinese Cuisine🌟整体: 新旧融合 有新嘅摆盘同环境 亦都有熟悉而不过时的味道🏠环境: 一入到去会以为系去咗cafe 好干净企理嘅环境 枱同枱之间 够哂距离 几适合三五知己吹水嘅餐厅🧑🏻🍳服务: ✔️☆║.............║☆‼️ 松露带子炒滑蛋 $128好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 成晚嘅最出色嘅一道𩠌 滑蛋冇过熟 依然有蛋汁 成个口感好水嫩✅ 黑松露味唔算好抢✅ 带子份量ok 好多时每一啖都有带子‼️ 辣子鸡丁 $98好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 炒至半干身 未算好油 ✅ 味道麻而唔会好辣 依然食到肉味 呢个送茶送酒几好‼️ 椒盐鲜鱿 $128好食指数:⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 同我食开嘅椒盐鲜鱿 唔同 呢个有靓靓摆盘 好似鸟巢咁✅ 不过今次D鲜鱿有少少唔够嫩 虽然调味系OK冇问题📍 尖沙咀北京道71-77号诚信大厦一楼1/F, Mary Building, 71-77 Pekin
匠心厨房
好食指数:⭐️⭐️⭐️
✅ 同我食开嘅椒盐鲜鱿 唔同 呢个有靓靓摆盘 好似鸟巢咁
✅ 不过今次D鲜鱿有少少唔够嫩 虽然调味系OK冇问题
📍 尖沙咀北京道71-77号诚信大厦一楼
1/F, Mary Building, 71-77 Peking Road, Tsim Sha Tsui
⏰ 星期一至日
11:00 - 22:00
☎️ 电话号码 31699699
📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励