2022-04-13 49 浏览
呢间café依排好出名 我地wkend排左1.5hrs建议大家先食少少野再排 吾系真系会饿死Eggy Carbonara (no cream) 卡邦尼粗管通粉 $110 - 几好食 通粉好juicy 吾系平系食既creamy feel 无咁滞Cream Cheese & Garlic Bun 香葱蒜蓉忌廉芝士包 $45 - 一定要叫! 上到枱好香 切开d cheese涌晒出黎 个包亦够暖够脆 绝对会encoreSea Shells Waffle 贝壳窝夫 $88 - 卖相好靓 食落去都好香 但overall nth special 应该吾会encoreChestnut Mont Blanc 栗子蒙布朗 $76 - 因为无晒pudding所以叫左黎试 都几正宗 栗子蓉吾系假甜 Pineapple fruiticano $55 - 一定要试! 无谂过菠萝会match with black coffee 饮落好refreshing整体而言食物同饮品都比到惊喜 下次会拣wkday黎再试个pudding 再排咁耐真系搞吾掂Overall:Taste - 7/10Service - 7/10Env
呢间café依排好出名 我地wkend排左1.5hrs
建议大家先食少少野再排 吾系真系会饿死