2024-03-10 166 浏览
ReDivine以峇里岛度假风设计闻名,设有藤椅同埋摇摇椅为主题既座位。店外悠闲座位Pet Friendly,岩晒同小主人一齐去食野饮野。食物方面以峇里同泰国既元素为主。主打既小食拼盘、泰式猪手同埋甜品拼盘,无论摆盘定味道都系一流。泰式金油沙律,加拿大蟹肉新鲜嘅金柚配上细嫩嘅蟹肉,食完胃口大开,好食得来营养价值丰富!冬阴功汤蓝青口青口肥美啖啖肉Juicy到爆,连平时怕辣嘅我都觉得冬阴功汤鲜得来又唔会太辣,一羹汤一啖青口食到唔识停,呢味菜一定会encore自家制青瓜乳酪酱•印度烤烧春鸡•蟹籽沙律烤春鸡烹饪时间掌握得刚刚好,青瓜乳酪酱将烤鸡嘅鲜味放大,觉得浓味嘅时候又可以食啲蟹籽沙律refresh下,食完真系大满足!朱古力慕丝蛋糕配柚子雪葩柚子雪葩系餐厅自家制,唔系一般出面食开嘅雪葩,溶喺口中嘅果汁又鲜又美味。最后食埋朱古力甜而不腻,正好将今晚嘅美食画上圆满嘅句号。

泰式金油沙律,加拿大蟹肉

冬阴功汤蓝青口

自家制青瓜乳酪酱•印度烤烧春鸡•蟹籽沙律