招聘中
$16,300-$19,500
月薪
$55-$80
时薪
超级钟意饮嘢嘅我, 吃茶三千绝对系我首选之一。 原因无他,因为够真材实料,用茶叶去整而唔系用茶粉! 依样嘢已经值得。 最近行过发现新出咗两款主题饮品,包括西柚系列同埋樱花果子系列,都系好粉嫩既感觉😳选择困难症嘅我谂咗好耐最终拣咗「粉红爆水珠珠香蜜」同埋「柚粒纤果冰茶」。🥤粉红爆水珠珠香蜜($37) : 茶底系松针绿茶加上百花香蜜,再配以樱花味纤玉果子。 饮落去比想像中甜相对比较啱钟意饮甜嘢嘅人,绿茶味相对比香蜜盖住咗,所以如果本身唔太好茶味嘅人,不妨可以试吓。樱花味纤玉果子卖相好靓。 🥤柚粒纤果冰茶($42) : 现代人相对崇尚健康, 依个系列既饮品就啱晒。 茶底有三款选择,可以选择松针绿茶,水仙桂花或者玉露清茶,再配合葡萄柚果露、葡萄柚果粒及纤玉果子。 我就简左水仙桂花。 第一啖入口系好浓嘅西柚味,但系唔会好酸,反而甜度啱啱好(我简左少甜) ,意外地水仙桂花同西柚几夹饮落去除左茶味仲有啖啖既西柚味。 超级赞😋😋

粉红爆水珠珠香蜜

柚粒纤果冰茶