2021-03-03
生日决定嚟到观塘工厦入面揾食😆座位有室内室外,怕嘈亲人就拣左坐出面。set lunch 有餐汤+main+饮品我哋点左一个温泉蛋呑拿鱼意粉,餐汤系南瓜汤 意粉我觉得一个人食可能有啲漏(?)两个人share啱啱好!而餐汤好有惊喜!南瓜味好浓好味道😋另外仲点左一个摩天轮🎡(小食set)5款炸物分量都好多,加埋摩天轮造型,啱晒打卡📸分别有炸薯角,炸蟹钳,炸带子,炸芝士,炸虾,最钟意系炸带子!!炸芝士其实我都好钟意,但食得多就有啲漏🤣最后甜品点咗一个伯爵茶粒粒朱古力味窝夫,配海盐雪糕,窝夫有淡淡茶味,食到粒粒朱古力,配埋雪糕 甜咸甜咸嘅口味好满足😋窝夫仲写左Happy Birthday,不过因为出面有啲大风,上窝夫𠮶时蜡烛吹熄左,好搞笑哈哈。同埋店员态度好好呀👍🏻👍🏻因为我哋坐出面,辛苦佢行出行入😆
座位有室内室外,怕嘈亲人就拣左坐出面。
set lunch 有餐汤+main+饮品