2021-01-24
成日经过呢间餐厅,但都唔知里面系食乜嘢嘅,入边好似黑妈妈,原来佢哋嘅卷饼好好食,就连饼皮都有两款可以拣,分别系请麦饼皮同埋gluten free饼皮。第一次嚟嘅时候觉得Menu眼花撩乱,有好多款toppings可以拣,于是我每一次都试啲唔同嘅toppings。呢度嘅好处系可以拣一条或者半天,半条一定唔够饱,建议搞掂side dish,例如佢嘅番薯条,系红薯同埋紫薯,非常好食。每一条都好粗,咬落去里面仲系淋淋地。呢个系我最钟意嘅组合,四款配料分别系Rainbow yams, roasted cherry tomatoes, cucumber, spinach salad with pumpkins。就算冇酱汁,车厘茄好juicy可以滋润成个饼。呢个系tempeh, rainbow yams, 红菜头同埋芝士。自己麻麻哋钟意天贝嘅味道。呢个系有中东风味嘅falafel,系一啲豆蓉加埋香料拎去炸,非常饱肚,辣辣地,但好干。