2023-11-16
最近食左间北海道汤咖哩,超超超特别,试左个炙烧豚角汤咖喱乌冬,鲜野菜盛汤咖喱拉面,木鱼花茄子,日本芝麻鸡翼,脆嫩鸡髀汤咖喱乌冬▫️▫️▫️▫️▫️1.炙烧豚角汤咖喱乌冬✔️✔️✔️✔️✔️🔜呢个炙烧豚角汤咖喱乌冬可以话令我有深刻印像,呢个面以豚肉为主角,经过炙烧之后提升了豚肉既味道同口感,带有炭烧既风味,另外汤汁同乌冬好夹味,呢个配合好食叫绝!2.鲜野菜盛汤咖喱拉面✔️✔️✔️✔️✔️🔜呢一道菜健康又好食,咁样既配搭睇落去有唔同既色彩,满满既新鲜菜好丰富,加埋香浓咖哩味道,呈现到又好食又健康既菜式3.木鱼花茄子✔️✔️✔️✔️✔️🔜呢一个菜式好特别,茄子经过细腻既切割,有好靓既花花形状,相当吸引令人开胃,制作过程中吸收了木鱼既味道,整个菜式口感好柔软,味道好鲜美4.日本芝麻鸡翼✔️✔️✔️✔️✔️🔜最多人食既鸡翼,炸得金黄既外皮,有芝麻风味同时鸡翼多汁肉嫩,个个食完都钟意5.脆嫩鸡髀汤咖喱乌冬✔️✔️✔️✔️✔️🔜鸡髀真系又脆又嫩,仲大大旧添,咖哩已经好入味,再加上成个乌冬都好有口感好柔滑,绝对值得推荐
试左个炙烧豚角汤咖喱乌冬,鲜野菜盛汤咖喱拉面,木鱼花茄子,日本芝麻鸡翼,脆嫩鸡髀汤咖喱乌冬▫️▫️▫️▫️▫️ 1.炙烧豚角汤咖喱乌冬✔️✔️✔️✔️✔️
🔜呢个炙烧豚角汤咖喱乌冬可以话令我有深刻印像,呢个面以豚肉为主角,经过炙烧之后提升了豚肉既味道同口感,带有炭烧既风味,另外汤汁同乌冬好夹味,呢个配合好食叫绝! 2.鲜野菜盛汤咖喱拉面✔️✔️✔️✔️✔️
🔜呢一道菜健康又好食,咁样既配搭睇落去有唔同既色彩,满满既新鲜菜好丰富,加埋香浓咖哩味道,呈现到又好食又健康既菜式 3.木鱼花茄子✔️✔️✔️✔️✔️
🔜呢一个菜式好特别,茄子经过细腻既切割,有好靓既花花形状,相当吸引令人开胃,制作过程中吸收了木鱼既味道,整个菜式口感好柔软,味道好鲜美 4.日本芝麻鸡翼✔️✔️✔️✔️✔️
🔜最多人食既鸡翼,炸得金黄既外皮,有芝麻风味同时鸡翼多汁肉嫩,个个食完都钟意 5.脆嫩鸡髀汤咖喱乌冬✔️✔️✔️✔️✔️