2005-07-25 1 浏览
上星期五风雨不改,我地一行5人飞的来世贸呢间食lunch。我地都系第一次来,好impressed by呢度既装修环境,唔系太多人,(可能d人以为会落大雨都叫定外卖唔出来啦)。我地张圆桌就近窗口边,见到d游艇,心情都靓d。醉鸡:虽然只系一小盎,但都有几多只浸在入面,好香酒味,好食;黑醋排骨:比预期大碟同浅色,睇落似咕噜肉,不过都好好味:葱爆羊肉:几油腻,当食北京填鸭咁用d皮包住食。我个人就觉得呢个一般la;鸡丝粉皮:ok la,我一向对呢个麻麻地兴趣;金华火腿津白:呢个就比预期细左,菜少左d,火腿都唔错;担担面:哇,够哂辣,份量足,个汤好香好浓,非常好食!炸芝麻虾饼:冇mug特别,都唔系好食得出虾味;生煎饱:size唔系太大,临尾都仲食得落,都几好食。人多来呢度食野真系好正架,招呼又好,d侍应好勤力帮你酙茶。值得再来帮衬!

黑醋排骨:比预期大碟同浅色,睇落似咕噜肉,不过都好好味:
鸡丝粉皮:ok la,我一向对呢个麻麻地兴趣;
金华火腿津白:呢个就比预期细左,菜少左d,火腿都唔错;
担担面:哇,够哂辣,份量足,个汤好香好浓,非常好食!
炸芝麻虾饼:冇mug特别,都唔系好食得出虾味;
生煎饱:size唔系太大,临尾都仲食得落,都几好食。