2023-06-09
Outdark🇰🇷呢间韩国餐厅系尖沙嘴和旺角都有分店,我系open rice book位,幸好book到19:00pm可以同朋友食个Dinner芝士炒鸡一上台就有重量级的芝士,职员过来帮忙开炉,亦会在旁边将芝士和鸡炒埋一齐,个炉旁边都有紫菜饭、泡菜、菠萝、蛋,略嫌蛋有啲鞋口,但鸡唔会系好辣,啱我呢个唔食辣的。泡菜煎饼煎饼适合素食的朋友仔,煎饼个口感唔会好厚粉,即叫即制食落都系热+脆口,吉列虾饭卷呢个饭卷用料十足,同埋用筷子夹起唔会好容易散开,配埋千岛酱一齐食我觉得好正😋值得大家要试由于呢间店舖比较旺,用餐时间只有1.5小时,感觉食得比较急,当你食咗一个钟头之后佢就会攞张单过嚟提示你仲有半个小时用餐时间。但系整体都系几好食
芝士炒鸡
泡菜煎饼