2018-02-05 3434 浏览
天寒地冻梗系想打边炉啦~本先老公想去我哋常去嘅牛涮锅,但系醒起朋友介绍牛一。而且有得手机遥控攞飞,唔使呆等~去试既动力更加大! 荃湾力生 个场真系好奇怪扶手电梯永远都系坏嘅 入场前已经预先登记成为会员 ,有一碟牛舌送 !仲有刺身不过刺身佢话已经送晒好可惜因为优惠未能攞到尽haha! 选了寿喜烧汤底, $178任食,一来已经畀三碟牛,一碟猪同埋送嘅牛舌, 朋友果然冇介绍错牛好食过牛涮锅的! 牛软滑有牛味,猪肉有咬口,烟韧甜美 。 牛胜出 !主攻牛肉 !酱料很丰富 ,除了普通葱花之外仲有 比较少见的日本葱及黑蒜豉油~ 配料亦很多选择,菜类丰富 ! 推介炸鱼皮及拉面,'十分好吃不要错过! 最后吃了冬日限定的阿华田雪糕, 奇奇怪怪本来唔想试,但系因为原味乳酪贴住"准备中"唯有试一试,ok 啦, 有topping可以挽回一啲味道。