2023-08-03 20 浏览
最近留意到土瓜湾一间野几靓既西餐厅,😚专登约左二个朋友一齐倾计食晚餐,入到黎呢度环境好好又有气氛,🤭店员好有礼貌地带位,✌🏻睇过呢度价钱公道之后我地就决定择野食啦☺️自家制酥皮黑鱼籽牛油果烟三文鱼水牛芝士波波他他😊平时我地几个约埋一齐,差不多次次都系食西餐,今次都唔例外,我地就系钟意干净又靓既环境,再望到好靓既食物就会好满足,几个人轻松咁倾下计,呢度既菜式个名真系好长,代表一碟菜式入面系有好多唔同既料,就系钟意食呢D,牛油果同三文鱼都好好食☺️法式大头虾占米多😊通常我地都系叫唔同既菜式,然后几个一齐分,咁先可以每款都试晒,我地睇到呢一碟,好抢手,一阵间就抢晒了,佢既酱真系好鬼正☺️油封法国鸭腿伴自家制芝士薯蓉及蜜糖红菜头😊呢一份鸭腿属于高质材料,佢既自家制酱加埋入鸭腿,真系好好食,鸭肉好香,鸭味好突出,不过呢份菜式好饱肚☺️西班牙伊比利亚辣肉肠白酒忌廉煮蓝青口配牛油多士😊呢份青口唔系就咁食,佢仲有牛油多士,好香既牛油味再加埋青口,真系好creamy
☺️自家制酥皮黑鱼籽牛油果烟三文鱼水牛芝士波波他他
☺️法式大头虾占米多