放假同屋企人去元朗南生围玩,去之前就谂住喺附近揾间餐厅食,之前食过呢间韩国餐厅!就谂住今次带屋企人去食❣️❇️招牌原粒蜂巢蜜米酒(2人份)米酒好打卡able 🤣用咗古代个啲酒瓶放酒,而玻璃杯就放蜂巢~蜂巢有满满嘅蜜糖😋令米酒带点甜味,更易入口!酒精浓度唔高,对于浅尝酒精嘅人士非常适合!
❇️酱油蟹膏蟹肉拌饭🦀🦀
拌饭除咗有酱油蟹膏之外,仲有生蛋黄😍😍!所有配料拌埋一齐食好夹😆

❇️招牌炸鸡(半份)🍗
炸鸡我哋拣咗蜜糖芥末酱~鸡件炸得好嫩滑,咬落仲有肉汁(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)配埋蜜糖芥末酱,甜甜嘅感觉,令到我好开胃!❇️韩式酱牛肉配生菜🥓🥬
牛肉份量好多!每片生菜夹咗两块牛肉之后,都仲有牛肉食剩下😆😆

❇️甜薯芝士条🍟呢个芝士条系我食过最有惊喜嘅小食!!!平时出面食芝士条剩系得油腻同济嘅感觉,但系呢个芝士条加埋甜薯😍😍味道层次多一种❤️❤️❤️

❇️招牌原粒蜂巢蜜米酒(2人份)

❇️酱油蟹膏蟹肉拌饭🦀🦀

❇️招牌炸鸡(半份)🍗

❇️韩式酱牛肉配生菜🥓🥬

❇️甜薯芝士条🍟
呢个芝士条系我食过最有惊喜嘅小食!!!