部屋咖啡室

homemadecafe
2025-01-29 0 浏览
我哋叫咗个二人套餐,里面包括一个10吋手打pizza、一客饭或意粉、一份炸蟹饼同两杯饮品,相当抵食。首先,西西里pizza真系好味!底部薄脆,配上新鲜嘅番茄酱同意大利香料,味道浓郁,芝士融化得刚好,真系一口接一口停唔到。接住嚟,忌廉烟三文鱼意粉亦都唔错。意粉煮得刚好,唔油腻,忌廉酱滑顺,烟三文鱼嘅鲜味令整碟意粉更有层次感,食完真系唔想停。炸蟹饼就系我哋今日意外嘅惊喜,外脆内软,蟹肉馅弹牙,仲有少少香草味,点啲酸辣酱食,好惹味!饮品方面,朱古力沙漠(朱古力沙冰)口感香滑,甜度适中,无论系炎热嘅日子或者寒冷嘅夜晚,都系一个好选择。而热薄荷朱古力就更加令人惊喜,薄荷味清新,搭配浓厚嘅朱古力,饮落去令人心情大好。总括来讲,部屋咖啡室唔单止食物好味,环境亦相当舒适,非常适合同朋友一齐聚会或者享受悠闲嘅午后时光。如果你系boardgame爱好者,呢度真系一个唔可错过嘅好去处!