2016-11-21 615 浏览
今日约咗d朋友聚会,上次朋友黎过包场,听朋友介绍呢度包场好舒服同几温馨,好奇究竟个环境系点,打电话book咗4位,店员告知我哋晚餐时段最低消费$100,但系冇限时,可以坐到收铺。呢个价钱同唔限时都算合理😁晚餐dinner set给我的感觉设计都好比心思,好有诚意。另外前菜同餐汤都包括系set入面,唔洗拣✌落单后需要等大约15-20分钟上菜。店员不算太多、要等都明白嘅~最紧要系服务好。小食同前菜类都几多选择,同朋友叫咗小食甜蜜蜜鸡翼同黑松露薯条。鸡翼够嫩,唔系炸鸡翼,所以焗嘅时间长d,但系热辣辣又够嫩口,唔错。而薯条焗完出黎有好香嘅黑松露味,仲有芝士铺面,睇到都有兴奋~其实黑松露香味好特别,点茄汁反而冇咗应该有嘅味道,建议各位唔好点其他汁~我哋晚餐叫咗个鳗鱼饭同海鲜意粉,仲有2个汉堡。鳗鱼饭、D鳗鱼铺系饭上面真系好吸引,外皮仲要系脆脆地咁!另外个汉堡系韩式既辣酱底,麻麻地,但块猪柳真系好juicy!成个味平均为一般,反而配角薯角炸得好好。I like💕海鲜意粉分别有带子,蟹肉,蚬肉,配既唔系白汁红汁,系咸蛋黄既忌廉,配落意粉个味道唔错,但系呢个粉仔偏油~我叫左个拉花的饮品超QQ,色好靓,

我叫左个拉花的饮品超QQ,色好靓,我都系第一次饮拉花的饮品。
挂住影相,就吾记得食。
挂住食,就来不及影相。

总体比我去过既楼上铺有水准,佢地虽然卖主食多,但都系当佢系间cafe性价比会好啲!努力💪🏻