2017-05-21
今日同爸爸系呢附近行街 知佢中意食火锅 带佢来食呢间火锅放题我地点左$238既极上安格斯牛小排放题 同其他日式放题嘅一样包左牛猪鸡同出边夹嘅配菜 但另外再多左羊肉同刺身系可以任点既我见到佢啲三文鱼色泽都几靓 但我地无太好海鲜就无叫到啦 另外加$20/head可以任饮生啤🤔野饮方面吾只系汽水 都好多选择仲有茶同果汁炸物选择就如图 不过主要系丸类多 其中爆酱猪肉丸好正 但要小心d汁爆出来啊😜蔬菜类比同类餐厅算多 另外有呢个好特别既体验 就系可以你自己炸野食丫炸物有肠仔芝士丸南瓜年糕虾等等 几好玩 小朋友实中意 不过当然要成人陪同!!酱汁就大约系呢d 不过提下你 啡色果个吾系胡麻酱系花生🤔好彩沙律旁边有我心爱既胡麻酱 有细八爪鱼中华沙侓食 爸爸话好中意🐙值得一赞既系refill牛肉 碟碟都咁上下 吾会话得第一碟先比比好d 牛肉都比较薄身 呢个牛粒既牛味几浓 但有无得refill呢个我就吾知了三碟分别系猪,羊,鸡 几中意佢个猪 吾会好"烟银" 甜品有唔同味道嘅迷你糯米糍同D字头雪糕出边仲有泡芙 觉得呢度适合一家大细嚟
带佢来食呢间火锅放题 我地点左$238既极上安格斯牛小排 放题 同其他日式放题嘅一样包左牛猪鸡同出边夹嘅配菜 但另外再多左羊肉同刺身系可以任点既 我见到佢啲三文鱼色泽都几靓 但我地无太好海鲜就无叫到啦 另外加$20/head可以任饮生啤🤔 野饮方面吾只系汽水 都好多选择仲有茶同果汁 炸物选择就如图 不过主要系丸类多 其中爆酱猪肉丸好正 但要小心d汁爆出来啊😜 蔬菜类比同类餐厅算多 另外有呢个好特别既体验 就系可以你自己炸野食丫 炸物有肠仔芝士丸南瓜年糕虾等等 几好玩 小朋友实中意 不过当然要成人陪同!! 酱汁就大约系呢d 不过提下你 啡色果个吾系胡麻酱系花生🤔好彩沙律旁边有我心爱既胡麻酱 有细八爪鱼中华沙侓食 爸爸话好中意🐙 值得一赞既系refill牛肉 碟碟都咁上下 吾会话得第一碟先比比好d 牛肉都比较薄身 呢个牛粒既牛味几浓 但有无得refill呢个我就吾知了 三碟分别系猪,羊,鸡
出边仲有泡芙 觉得呢度适合一家大细嚟