2023-11-17
一大班朋友黎旺角通常吾系食日式放题就任食火锅,食都食到闷闷地,今次系兆万揾到新意,六点前埋单重系做梗lunch优惠,全单7折!!当提早食晚饭都抵啊!芝士蟹子蛋卷厚厚既蛋卷卷住蟹子加埋芝士,成件事好邪恶火炙牛上枱会即席用火枪火炙一下,带出牛旨既香味之余,配埋蒜片同葱丝同食,搭配得好好蜜味乳酪粉炸鸡鸡肉嫩滑,炸鸡皮脆肉厚,大大件好满足,加上蜜味乳酪粉味道较特别,一定要试下卡邦尼年糕有2款年糕同鱼糕,各有不同口感,年糕烟韧软糯,配合卡邦尼,非常有奶香味,十分creamy香辣芝士八爪鱼八爪鱼份量好多,大大条加上大量拉丝芝士,配搭香香辣辣,非常邪恶好食蜜瓜沙冰淡淡既蜜瓜味,加埋cream,好smooth 蜂蜜米酒蜂蜜味微甜,完全不会觉得酒精味重,令到米酒都变得容易入口士多啤梨雪冰每啖绵绵冰都带有牛乳香味,而士多啤梨微甜不酸,加埋士多啤梨酱,整体好食,饭后甜品岩岩好Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆万中心)旺角西洋菜南街1N号兆万中心11楼
芝士蟹子蛋卷
厚厚既蛋卷卷住蟹子加埋芝士,成件事好邪恶
火炙牛
蜜味乳酪粉炸鸡
卡邦尼年糕
香辣芝士八爪鱼
蜜瓜沙冰
淡淡既蜜瓜味,加埋cream,好smooth
蜂蜜米酒
蜂蜜味微甜,完全不会觉得酒精味重,令到米酒都变得容易入口
士多啤梨雪冰
Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆万中心)
旺角西洋菜南街1N号兆万中心11楼