2024-08-28 818 浏览
今日第一次去食,抱住搏一搏心态去试,因为睇到open rice 有负评;不过冇令我失望。之前有人投诉话个粥杰挞挞同冇味,但我就好喜欢呢种软绵绵嘅粥底,而且都有味(我唔知有冇味精),我叫双并滑牛同猪润,都好食唔鞋唔硬。叫咗个净云吞,系我钟意嘅细细粒,系细个时食过果种。味道不过不失,但如果可以加多啲大地鱼就好。有人曾经话过服务员态度差,但今日个哥哥仔好有礼貌,多谢晒、唔该不停讲,而且做嘢好快手;阿姐都好醒目,客人一走就清理枱面,保持地方干净,令食客食得安心又舒服。我一向好少写食评,但今次体验令我觉得店主有心改善,希望大家可以再次帮衬,比多次机会小店,可以继续经营落去。