2020-05-20
最近被口罩肌困扰,满面粒粒所以朋友就带我去旺角兆万买返啲护肤品!买完就系附近觅食价钱好大众化份menu都好厚有好多选择,pasta, pizza, steak都有餐汤:薯蓉汤每一啖都有薯蓉粒,口感好丰富唔会话好cream好腻,好岩我口味蒜香辣大蚬意粉蒜香味好突出,令味道更出众蚬肉好新鲜,又无沙不过意粉口感硬左啲,软身返啲会更perfect鲜茄蓉大虾意大利烩饭Risotto整得好食一啲都唔容易,太硬或太淋都会令risotto失色!不过呢度整得岩岩好软硬好适中鲜茄蓉能够中和到芝士既腻味道好好,仲有啲胡椒香不过大虾肉质唔够爽弹......水蜜桃果粒茶呢个水果茶好有惊喜水蜜桃味超级出而且系好fresh的唔驶加蜜糖都已经好好饮不过加左蜜糖后,味道升华到另一个层次甜味令水蜜桃味更突出,100%推介热朱古力可可味不算突出,奶味比较重,不过口感好滑上菜碟好靓呀系云石纹黎架吸睛之余,食物仲好好食
餐汤:薯蓉汤
蒜香辣大蚬意粉
热朱古力
可可味不算突出,奶味比较重,不过口感好滑
上菜碟好靓呀系云石纹黎架吸睛之余,食物仲好好食