2022-06-22 18 浏览
这间御品.千之味位于屯门雅都花园嘅地舖,系一间日式外卖店舖,佢嘅款式都算好多算择🤔!.千之人气寿司拼盘(A)(14件)呢一款寿司拼盘(A)望著都几好🤔,有鳗鱼、蟹棒、玉子、腐皮、吉列炸虾卷等,一次过食到不同款式嘅寿司🤤,五颜六色好吸引😍,每一件寿司尝试到不同口感同味道😋,而每一件食材嘅味道都好新鲜😙,炸虾卷外面包住脆卜卜蟹籽,裹面包住香脆嘅脆虾口感味道相当之好食😚,同时整件放咗一段时间一样咁脆口,尤其是佢嘅蟹柳味道好有口感味道带点鲜味!.千之人气寿司拼盘(E)(15件)呢款寿司拼盘(E)望著都觉得好吸引😲,有火炙黑椒三文鱼、火炙芝士三文鱼、火炙三文鱼腩、三色花之卷等,一次过食到三文鱼两款部位🤔,而每一款三文鱼做到4种不同味道真系唔错🤤,每一件三文鱼品质味道够哂新鲜,当店员拎到嚟比我散发出香喷喷炙烧味道😙,尤其是佢嘅火炙黑椒散发炙烧同黑椒味😙十分之惹味,同时火炙三文鱼腩相当之嫰滑十分之鲜甜😋,火炙芝士三文鱼唔止得炙烧味配埋D芝士更加香浓😚,真系一款三文鱼多种味道真系好正👍!.*我觉得都算几抵食,价格又唔算贵,食物又够新鲜,即叫即制,值得试吓👍!.

千之人气寿司拼盘(A)(14件)

千之人气寿司拼盘(E)(15件)
2022-06-20
10 分钟 (外卖自取)