2023-02-10
这一间千之味我都好喜欢食😊,而经好久冇食到,因为屋企附近冇店舖,今日行街经过有一间,就去买返屋企食只系得外卖冇堂食,而佢嘅款式剌身都好多选择🤔,同定食质素都好有水准!.日式猪软骨饭定食$78配汽水呢一款猪软骨饭定食卖相望著都觉得几好🤔,色香味香喷喷😙,猪软骨肉质腍嫰入哂味😋味道十足,佢嘅珍珠饭粒粒口感软硬适中,同时仲有沙律及小食附送!.火炙丼 $85配汽水呢一款火炙丼鱼生够哂新鲜🤔,店家火炙半生熟更加香味😙,大虾够哂大大只肉质鲜甜又够爽口、三文鱼火炙半生熟带点香而美味😋、甜蛋蛋味香又有口感,一款3种口味,我觉得都唔错!.三文鱼刺身 $61/5片呢一份剌身我选择咗剩系试吓三文鱼🤔,三文鱼色泽新鲜😙,肉质鲜甜😋厚度恰恰好!.寿司 呢款寿司系自选一款两件,三文鱼 $19、 蟹柳 $15 、熟虾 $18、 鳗鱼 $18,而每一款都系即叫即制🤔都好新鲜,食入口味道鲜甜😋,寿司饭粒粒软硬恰恰好又有口感!.
日式猪软骨饭定食$78
配汽水
佢嘅珍珠饭粒粒口感软硬适中,同时仲有沙律及小食附送!
火炙丼 $85
配汽水
、甜蛋蛋味香又有口感,一款3种口味,我觉得都唔错!
三文鱼刺身 $61/5片
寿司