2019-08-04 762 浏览
已经系第二次食既焱手工涮涮锅,话说经过开旺角,女朋友话挂住依间火锅既汤底,甘就即日经open rice book位,享受佢既85折优惠去到叫左个套餐,人头300蚊到,包个招牌汤底。一边麻辣,一边就药膳人参汤,而中间呢,就系酒煮蚬锅,店员先把蚬同酒精加入中间既锅,之后叫我地准备相机,就点火。影完相就加汤底煮蚬同打边炉套餐包括海鲜拼盘,店员建议海鲜可以用中间既锅底打,鲜味会突出啲牛颈脊份量够两个人食另外仲有丸类拼盘同当日时蔬等即炸响铃,大大旧热辣辣总括而言,锅底好味加上食材新鲜,环境企理阔落,坐得舒服,值得一提既系,店员既服务真系好好,主动帮我地拍照,又会提供煮食建议比我地,十分热心nice已经系第二次去,仲会有下次

牛颈脊份量够两个人食

另外仲有丸类拼盘同当日时蔬等

即炸响铃,大大旧热辣辣

已经系第二次去,仲会有下次