2019-05-13 142 浏览
今日又同同事一行3人黎呢头揾食虽然lunch黎讲呢度价钱比较贵,但见佢环境同气氛好正,所以就黎试下 餐厅感觉好chill,虽然系lunch hour但人都唔多,好静。 睇完menu样样都想试下,所以我地就叫左3个set share作为松露迷既我,次次有得拣都会拣松露呢个饭劲香,好多菇,啲饭粒系偏硬身啲,唔会俾啲汁搞到林晒,好正~呢个我就觉得酸左啲,肉丸好林,一咬就散开晒,味道一般,不过佢个阔条面几有咬口,几弹牙本身以为春鸡都会好鞋,但点知呢只出奇地滑!而且仲系好湿润,唔会好干,旁边仲配有黑醋沙律,可以解腻薯条就同普通餐厅一样,冇咩特别。 总结而言,呢间餐厅坐得舒服,野食质素都唔错,虽然lunch价钱偏贵,但偶然黎食下都唔错
今日又同同事一行3人黎呢头揾食

松露牛肝菌意大利饭

作为松露迷既我,次次有得拣都会拣松露

意式肉丸阔条面

香烧走地春鸡

薯条就同普通餐厅一样,冇咩特别。

2019-04-29
松露牛肝菌意大利饭