2024-10-05 311 浏览
餐厅装修新净企理,店员都好好服务,会定时加水比你,有礼貌及好妹笑容!🧑🏼‍🍳新加坡喇沙🍜新加坡喇沙掺掺有两款面包括油面同粉丝,汤底略嫌唔够浓郁又唔够辣,椰味可以再出D,但系配料就好充足啦,摆盘仲好整齐企理,配料包括虾肉、细粒蛋、蛋、通菜、豆卜、虾干、芽菜、 通菜等,份量亦足够吃用。😚海南鸡饭拼白胡椒肉骨茶 🍚🍗呢个组合好少见东南亚餐厅会2样一齐推出,咁岩我就系想食海南鸡又想饮肉骨茶,咁呢个餐就满足佐我嘅欲望了🤩海南鸡肉质鲜嫩,配上姜葱蓉、黑酱油及酸辣汁可点,但系鸡略嫌太瘦,份量较少。肉骨茶唔系马拉个款中药味,而系我最爱既白胡椒味,汤入面有排骨、蒜头同猪肚,好足料,如果可以好似新加坡咁任饮就好喇。😀

新加坡喇沙🍜

海南鸡饭拼白胡椒肉骨茶 🍚🍗