今日带咗我家既俩宝-Mom&Dad嚟试下呢间位于尖沙咀Hotel Panorama 既Cafe Express出名既海鲜dinner buffet. Dinner buffet 有两个时段俾人客选择。6:00pm-8:00pm or 8:30pm-10:30pm. 我同mom & dad 揸车于8:15pm到达,酒店设有代客泊车。虽然我book咗8:30pm,但系酒店安排得好,完全唔需要等就可以入座。准时8:30pm开始有得食!non-stop枝樽汽水提供。最值得俾个Like,系源源不绝、新鲜肥美既亚拉斯加长脚蟹脚、即叫即开既生𧐢、小龙虾、虾、青口任拣。尤其是𠮶d长脚蟹脚,条条脚都啖啖肉,正!!最开心又有我最钟意食既parma ham with melon 同味道一流既牛油果蟹肉沙律。除此以外,仲有寿司、鱼生吧、沙律、热荤区、有一个即叫即煮既意粉区,同有一个有唔同欵式既甜品区。其实当我食完d海鲜,已经有8成饱。哈哈,埋尾我都系忍唔住食咗d甜品-芝麻糊+酒店每位送既火焰雪糕。总括来讲,待应服务态度好,食品质素高。以这样既价钱+尖沙咀方便地区,真系值得一试。如有指定信用咭或有openri
Yummy Shrimp with mango

其实当我食完d海鲜,已经有8成饱。哈哈,埋尾我都系忍唔住食咗d甜品-芝麻糊+酒店每位送既火焰雪糕。总括来讲,待应服务态度好,食品质素高。以这样既价钱+尖沙咀方便地区,真系值得一试。如有指定信用咭或有openrice coupon,仲有优惠。

长脚蟹
2012-06-16