2022-11-21 548 浏览
寻日经过见到呢间寿司店 停低望咗眼 发现寿司刺身颜色靓同好足料 就心思思入去试下入面可以立食 虽然空间感未够 但都企到6-8个人架 我就问老板有咩推介 又或者系张menu 单 ✔️下要食边d 再留意返价钱都好亲民 老板推介我三文鱼腩刺身 同拖罗刺身 同带子刺身 我再嗌咗寿司 一共4人份量 之后见到梅酒个样都唔错 叫埋😁返到屋企 即试咗拖罗 好惊喜 油脂分布平均 食落去超滑 足满鱼油香味 三文鱼腩 带子都好好味 超正 而寿司都足料新鲜 其他都质素高 炸薯仔饼 皮薄馅靓 梅酒好醇香甘甜 冇拣错我地成班一边欣赏睇世杯 一边享受呢个宵夜 又唔热气🍣 过两日会再来买来睇世界杯都唔错 配埋梅酒 大家都可以试下外卖返屋企睇世界杯啦
外卖自取
  • 三文鱼腩  拖罗